На Львівщині підтримують новостворені кооперативи

У межах реалізації французького проекту «Підвищення інформованості та оцінка потенціалу валоризації високоякісних харчових продуктів у Львівській області» в селі Підгірці Стрийського району діє новостворений сільськогосподарський кооператив «Стрийський Ясь», який займається виробництвом регіонального продукту - квасолі.
Учора, 2 серпня, з метою вивчення технології вирощування даного продукту, на базі підприємства «Лада Органік», що розташоване у Бродівському районі, провели зустріч, на якій членам кооперативу розповіли про технологію вирощування квасолі.
Джерело: rrda.lviv.ua
Обговорити
Схожі матеріали:

05 жовтня 2018, П'ятниця
На Львівщині відкрили навчально-практичний центр «Сучасні європейські технології у зварювальному виробництві»

19 липня 2018, Четвер
Масло, яке реалізується під маркою низки недіючих підприємств, є фальсифікатом
Коментарі (0)