Телефон для зв´язку:
(03255) 73-1-35
» » Маркіян Мальський привітав учасників та гостей Національного кулінарного конкурсу «Дні української кухні»

Маркіян Мальський привітав учасників та гостей Національного кулінарного конкурсу «Дні української кухні»

25 жовтня 2019, П'ятниця
6
0
0
Маркіян Мальський привітав учасників та гостей Національного кулінарного конкурсу «Дні української кухні»
Сьогодні, 24 жовтня, у гастрономічному просторі на ринку «Шувар» стартував IV Національний кулінарний конкурс «Дні української кухні». Кулінарні змагання, круглі столи, презентації від партнерів, навчання, лекції та багато іншого триватимуть упродовж трьох днів, 24-26 жовтня.[/b] Розпочався захід кулінарними змаганнями у виставковому залі та дискусією про харчову безпеку по НАССР. Долучився до заходу і привітав учасників та гостей кулінарного конкурсу голова Львівської ОДА Маркіян Мальський. «Ніхто не буде сперечатись з тим, що і напрямок HoReCa, як індустрія гостинності, гастрономія, і сама сфера харчової промисловості є одними з ключових для Львівської області. Окрім цього, ми маємо ще дуже великий потенціал для розвитку. Назва сьогоднішнього заходу говорить сама за себе, проте програма конкурсу передбачає набагато ширшу тематику. Такі заходи сприяють спілкуванню та обміну досвідом, відтак в подальшому розвитку галузі. Приємно, що вашу роботу люди помічають, є конкретні результати. Бажаю ніколи не зупинятись на досягнутому та з ентузіазмом рухатись вперед. Вірю, що плідна праця упродовж цих трьох днів стане стартом для багатьох гарних та продуктивних ідей», - зазначив очільник області. Продовження стало відкриття фотовиставки «Культ фермерства». Це - спільний культурно-фермерський проєкт, що народився на стику культур та сезонів – старту 144 театрального сезону ХНАТОБ / СХІД OPERA та завершення 6-го аграрного сезону Агропорт2019. Також в межах першого дня - лекції від провідних барменів та засновників закладів Західної України - WESTERN COCKTAIL COACH та майстер-класи на локації «Нова українська кухня» від Петра Григорьєва, Дмитра Єгупова та Сергія Федоренка, Олексія Латкіна. У другий день на трьох локаціях продовжаться кулінарні змагання, майстер-класи від Артура Туманяна, Максима Прихідтька, Віталія Гуралевича, Ярослава Гуменюка, навчання та презентація холодильного обладнання, а також дискусія від виробників і HoReCa про те, як стати кращими. Третій день стане завершальним, де за підсумками змагань нагородять переможців.
Обговорити
Додати коментар
Коментарі (0)
Веб-ресурси
pres
vru
loda
up
mermu
mrong
lor
Увійти через: